Customer Media op Pinterest

Pinterest is het hipste sociale medium van dit moment. Om Pinterest uit te proberen heb ik een collage gemaakt van links die ik gebruik in mijn UvA cursus customer media. Werk in wording, ik zal er zo nu en dan nieuwe links bij plaatsen. Conclusie tot nu toe: interessant, biedt een mooi visueel overzicht. Lastig is dat veel pagina’s (bv. met Flash, pdf, of vanuit Facebook) niet pinnable zijn. Dat beperkt de mogelijkheden aanzienlijk.

De Customer Media Pinterest pagina is hier te vinden: http://pinterest.com/peterkerkhof/customer-media-course-links/

Dit bericht is geplaatst in Content Marketing, Customer Media, Pinterest, Social media met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *